Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eenvoudig een magazine drukken

Een paar maanden geleden kreeg ik de opdracht van mijn baas om een magazine te ontwerpen en deze te laten drukken vanwege een grote promotionele actie. Dit was voor het eerst dat er een magazine ontworpen moest worden en ik vond het echt een hele grote, maar zeer leuke uitdaging. Gelukkig was ik niet de enige die de magazine moest ontwerpen, we zaten namelijk in een team van vier man sterk. Na heel veel te hebben gebrainstormd kwamen de eerste ontwerpen op tafel en na de selectie van het beste ontwerp konden we de magazine drukken. Uiteraard hebben wij hier op het bedrijf zelf niet de benodigde apparatuur voor en moesten we het drukken van de magazine uitbesteden.

Vervolgens hebben wij bij deze vijf drukkerijen een offerte aangevraagd voor het laten drukken van de magazine. Hiervoor hebben wij direct aangegeven over hoeveel oplages het zou gaan, zodat de prijzen zo reëel mogelijk zouden zijn. Tot onze grote verbazing bleek dat een magazine drukken helemaal niet veel geld hoeft te kosten. Vrijwel alle aanbieders hanteerden ongeveer dezelfde prijzen, op één na. Deze aanbieder was namelijk veruit de goedkoopste.

Levertijden magazine drukken

Het laatste punt wat voor ons heel belangrijk was, waren de levertijden. Wij zaten namelijk ook aan een deadline en voor deze deadline moesten de magazines zeker de deur uit. Alle aanbieders hadden eigenlijk zeer verschillende levertijden. Uiteindelijk hadden wij eigenlijk een beetje geluk, want de aanbieder die het snelste de magazines kon leveren bleek ook nog eens het goedkoopste te zijn! We zijn zonder twijfel direct in zee gegaan met deze drukkerij. Het uiteindelijke resultaat van de magazine was beter dan verwacht!

Linkruil.org

Comments are closed.