Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

APK Rijswijk | Snel en veilig onderweg

Eens in de 4 jaar is het weer zo ver. En nee dan hebben we het niet over de verkiezingen van het parlement, maar de Apk-keuring. Het is een beetje te vergelijken met een tandartsbezoek. Je hebt er eigenlijk geen zin in, maar toch moet het om de zoveel tijd gebeuren. En dan hoop je maar dat alles er nog goed uit ziet en dat je niet terug hoeft te komen om iets te laten repareren. Zo is het ook met je auto. Je hoopt maar dat er niks kapot is omdat je de auto anders weer een paar dagen moet missen, en het kost je vaak nog veel geld ook. Gelukkig kun je een APK Rijswijk laten afnemen van jouw auto. Voor een klein bedrag kun je snel een keuring laten doen waarna je voor je het weet weer gewoon op de weg zit.

Waarom een Apk-keuring?

De Apk-keuring is een keuring die wettelijk verplicht is. Op deze manier kan de veiligheid worden gewaarborgd en komt het niet vaak voor dat er bijvoorbeeld een band klapt omdat deze al lang aan vervanging toe is. Wanneer je denkt de Apk wel te kunnen overslaan heb je het mis. Wanneer je wordt aangehouden en je hebt geen Apk goedgekeurde auto kun je een flinke boete verwachten. Het is een ernstige overtreding waarmee je anderen en vooral jezelf mee in gevaar brengt. Kom daarom gewoon langs bij APK Rijswijk!

Wat houdt de keuring in?

Tijdens een Apk-keuring kijken we naar verschillende onderdelen van de auto die aan een minimaal niveau moeten voldoen om goedgekeurd te worden. Denk hierbij aan een motor controle, bandenprofiel, uitlaat en andere systemen in de auto. Wanneer iets kapot is moet het vervangen worden voordat u weer de weg op mag. Voordat wij dit doen moeten we natuurlijk eerst toestemming van jou hebben. Hoewel je niet veel andere keuze hebt omdat je anders niet weg mag rijden.

Linkruil.org

Comments are closed.