Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Autobedrijf Den Haag – Voor de beste service en kwaliteit

Autobedrijf Den Haag

 

Komt uw service beurt er binnenkort weer aan of uw APK keuring? Bij ons autobedrijf Den Haag vindt u de betrouwbaarste en meer voordelige onderhoudsbeurten en keuringen. Deze worden uitgevoerd door onze geschoolde monteurs die regelmatig bijscholingen volgen en andere cursussen om zich te specialiseren binnen het vak dat ze uitoefenen. Ze hebben allemaal de kennis en ervaring om uw auto op de juiste manier te controleren of te repareren. Wat voor een auto de onderhoudsbeurt of de APK keuring nodig heeft bij autobedrijf Den Haag maakt niets uit. Ieder automerk kunnen we controleren en repareren. 

 

We maken gebruik voor de nieuwste onderdelen en gereedschappen wat ons werk efficiënt en eenvoudig maakt. Door onderhoudsschema’s weten we precies wanneer de klant langs moet komen voor een jaarlijkse beurt of een verplichte APK keuring. Zo blijft u altijd de fabrieksgarantie houden. Ons autobedrijf Den Haag is daarnaast makkelijk te bereiken door middel van verschillende snelwegen die ernaartoe leiden.

 

Service en kwaliteit op een hoog niveau

Het bieden van de juiste service en het leveren van de beste kwaliteit zijn voor ons erg belangrijk. We willen alle klanten tevreden de deur uit zien rijden met de auto. Ook komt de klant bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan. Als we erachter komen tijdens de beurt dat er iets niet klopt met de auto dan zullen we u altijd hierover informeren en advies geven. Ze voeren nooit zonder toestemming reparaties uit en zullen deze dus ook niet ongewild declareren. 

 

Lease auto en onderhoud

Heeft u een lease auto en weet u niet hoe dat zit met het onderhoud? Geen zorgen. Wij hebben vele contracten met leasemaatschappijen als Leaseplan, Dutchlease en ALD Automotive. Dat u in een lease auto rijdt wil niet zeggen dat wij u niet verder kunnen helpen wat betreft het onderhoud en de reparaties. Ook deze kunnen plaatsvinden bij ons autobedrijf Den Haag. Wanneer u geen tijd in uw agenda heeft om de lease auto te brengen dan kunnen wij hem zelfs voor u ophalen. Zo bent u er geen extra tijd mee kwijt en kunt gewoon door met werken. Na de werkzaamheden brengen we de auto weer netjes voor u terug.

 

Wilt u meer weten over onze service en diensten? Neem contact op met één van onze medewerkers. We staan u graag te woord!

 

Linkruil.org

Comments are closed.