Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Buiten trouwen? Het is mogelijk bij onze feestlocatie!

Buiten trouwen

 

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wat is leuker dan de voorbereidingen op de bruiloft. Het zoeken naar de juiste locatie speelt hierbij een hele belangrijke rol. Je wilt een dag organiseren die perfect is. Waar al je kleine meisjes dromen vervuld gaan worden. Waar je naar uit kan kijken en waar je deze prachtige gebeurtenis kunt ervaren met de mensen die dicht naast je staan.

Midden in de natuur

Misschien ben je op zoek naar een locatie waar je midden in de natuur kunt trouwen. Dan ben je bij onze locatie op het juiste adres. Je kunt bij ons buiten trouwen. Midden in de weilanden met een prachtig uitzicht. Niet alleen de ceremonie kan hier plaatsvinden maar ook de lunch, het diner en eventueel het feest voor achteraf. Zo kun je alles makkelijk op één locatie houden. Ook voor de gasten is dit efficiënt. Zo hoeven ze niet naar verschillende locaties toe te rijden En ideaal voor een bruidspaar dat graag buiten is!

Arrangementen

We bieden verschillende arrangementen aan om je een onvergetelijke dag te bezorgen!

Het eerste arrangement wat we aanbieden is het basis arrangement waarin we de basis aankleding van de locatie aanbieden met white wedding chairs en een overkapping. Hieronder valt ook de geluidsinstallatie, microfoon, huur van ons landgoed en de ceremonie begeleiding vanuit onze locatie.

 

Ons tweede arrangement bevat ook de basis aankleding voor de ceremonie, stoel decoratie, een prachtige witte loper en al het bovengenoemde bij het basisarrangement.

 

Naast deze arrangementen kunt u ook extra opties bij boeken. Denk hierbij aan verse bloemen aan de stoelen, een rode loper en vele andere mogelijkheden om uw trouwdag perfect te maken. 

 

Bij het buiten trouwen geldt wel dat het lekker weer moet zijn om dit te kunnen realiseren. Mocht er op de trouwdag toch onverhoopt slecht weer zijn dan kan de ceremonie altijd plaatsvinden in onze feestlocatie. Je hoeft je dus nergens druk om te maken als je buiten wilt trouwen!

Linkruil.org

Comments are closed.