Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Team van uw winkelgebied maken middels centrum manager!

HISA begrijpt als geen ander dat u geen steken wilt laten vallen in het management van uw winkelgebied. HISA kent de pijn van het klappen van de zweep op uw gebied van de centrale regie als geen ander.

Hier kunnen zij u bij helpen door als centrum manager te fungeren. HISA gelooft erin dat het overnemen van de centrale regie beter werkt. Kunnen vertrouwen op één team waar iedereen zijn of haar eigen competenties en bijdrage in levert functioneert vele malen betert

Doelen van de centrum manager

Door het fungeren als centrum manager helpt HISA uw organisatie bij het halen van haar doelen en het opleven naar de voorop gestelde visie. Synergie in het team is belangrijk voor de vitaliteit van onder andere uw winkelcentra, winkelstraten, binnensteden, dorpskernen en VVE centra.

Het creëren van harmonie binnen uw organisatie doormiddel van het fungeren van HISA als centrum manager kan u dus kort gesteld helpen met het halen van uw doelen. Zij voeren onderzoek en geven advies wat er beter kan en wat voor kansen er nog liggen binnen uw organisatie.

Resultaat

HISA beschikt als bedrijf over ruim 15 jaar aan ervaring in haar branche als centrum manager. Zij delen graag hun kennis en kunde om bij te kunnen dragen aan een toekomstbestendig winkelgebied, uw winkelgebied.

Er wordt geholpen bij het opzetten van de visies die er zijn voor uw gebied. Daarnaast worden er plannen gemaakt door middel van laagdrempelige onderzoekstrajecten. De plannen zijn bedoeld voor branchering binnen het gebied om leegstand te voorkomen.

Degelijk onderzoek en overzicht staan daarom centraal bij HISA. Geen dikke rapporten waarop geen weg te begaan is, concrete resultaten en aanbevelingen met een actieplan voor u en uw organisatie.

Contact

Bent u overtuigd van de dienstverlening van HISA en wat zij u te bieden hebben? Kijk dan snel op hun website voor meer informatie over een centrum manager of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Linkruil.org

Leave a Comment