Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De meest bizarre verloren ladingen van 2015

Ongelukken komen wel vaker voor op het nieuws, maar de ongelukken die vaak het beste bijblijven zijn de ongelukken met verloren ladingen. Ook al hebben vrachtchauffeurs hun code 95, toch kan er altijd iets mis gaan en kan de chauffeur hierbij lading verliezen. Hier is een overzicht van de drie meest bizarre ladingen die verloren zijn in 2015.

Wortels

In september verloor een vrachtwagenchauffeur nietsvermoedend een deel van zijn lading wortels op de E34 bij Lille. De wortels lagen verspreid over de vluchtstrook en de rechterrijbaan waar veel vrachtwagens overheen rijden. Al snel rolden de wortels alle kanten op en werden ze geplet door de enorme wielen van de vrachtwagens. Hierdoor werd het spekglad op de weg. De civiele bescherming had uiteindelijk een uur nodig om alle geplette wortels op te ruimen.

Slachtafval

We blijven nog even in de maand september. Deze lading werd verloren op de verbindingsweg op de A2 vanuit Amsterdam naar de hoofdweg van de A12 richting Arnhem. Dit is misschien wel de verloren lading die je het minst graag had willen tegengekomen. Je kan je namelijk wel voorstellen dat dit er en niet zo fris uitziet en met de tijd steeds erger gaat ruiken. De verbinding naar de parallelbaan bleef namelijk wel open. In totaal duurde het opruimen drie uur. De file bleef nog wel even aanhouden.

DVD’s van Thomas Berge

De toch wel meest opmerkelijke en grappige verloren lading van 2015 is de lading DVD’s van Thomas Berge die een vrachtwagenchauffeur in december verloor op de A27 tussen Lexmond en Noordeloos. Het ging hierbij om een verloren lading van ruim honderd DVD’s. Het was zelfs nog de vraag of de lading per ongeluk was verloren of dat het een geplande actie was. Ach, ieder zo zijn eigen smaak laten we dan maar zeggen.

Linkruil.org

Comments are closed.