Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Delft tour – Ontdek de historische schatten van Delfts Blauw!

Vrijwel iedereen in Nederland kent het of heeft ervan gehoord. Het is een wereldwijd fenomeen dat jaarlijkse vele toeristen naar ons land haalt. Waarschijnlijk heb je uit de titel al begrepen waar ik het over heb. Het gaat hierbij om Delfts Blauw. Over de hele wereld zijn er honderdduizenden mensen fan van of hebben zij het in huis. Ook al is het nooit export nummer één geweest, lijkt het er wel op! Met een Delft tour leer je alles te weten van dit legendarische product, hoe het ontstaan is en op welke manier het gemaakt wordt.

Ben jij ook benieuwd naar de mogelijkheden om leuk een daagje Delft te bezoek en een Delft tour te volgen? In die situatie zit je bij de Delfts blauw fabriek De Delftse Pauw aan het juiste adres! Zij zijn een van de weinig overgebleven originele fabrieken van dit legendarische product. Kortom een dag heerlijk cultuur snuiven; daar vertel ik dadelijk meer over!

Delft tour

Tijdens de tour kom jij alles te weten wat jij weten moet van Delfts blauw. Denk hierbij aan de geschiedenis van de fabriek, hoe het product zich ontwikkeld heeft en nu gemaakt wordt, hoe de unieke blauw kleur gemaakt wordt en waarvoor het servies veelal gebruikt werd! Al met al resulteert een tour door de fabriek in een leerzame en bovenal enorm interessante middag.

De Delft tour door de fabriek is tevens ook geheel kosteloos. Dit betekend dat je alleen hoeft aan te melden en met de tour mee kan. Check dus de website voor de tijdens van de tours door de fabriek.

Delft

Voor of na de Delft tour kun je nog heerlijk de stad in. Je kunt er dus een complete en enorm leuke dag van maken. Zo kan je ook langs bij het Prinsenhofmuseum, onder andere de plek waar onze vader des vaderlands om het leven gebracht is. Ook kent Delft architecturale, oudhollandse, hoogstandjes welke zeker de moeite waard zijn. Waarna je rustig op een van de terrasjes op de beestenmarkt kan bijkomen!

Contact opnemen

Ben je benieuwd wanneer de volgende Delft tour is of wil je meer weten over De Delftse Pauw? Lees dan snel verder op de website of bel gerust even met al je vragen!

Linkruil.org

Leave a Comment