Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een duurzaam en veilig parkontwerp

Steeds meer van onze natuur wordt volgebouwd met huizen. En dat is nodig omdat iedereen in een goed huis moet kunnen wonen. Maar dit gaat natuurlijk wel ten koste van de mooie natuur die de wereld ons heeft gegeven. Om toch nog steeds van de natuur te kunnen genieten en ook onze kinderen een kans te geven om lekker vies te worden en in de bomen te klimmen zorgen wij voor een duurzaam en veilig parkontwerp. Zo gebruiken wij onder andere leuke speeltoestellen en maken we gebruik van genoeg beplanting om het park natuurlijk te laten voelen. Dit doet onze gespecialiseerde tuinarchitect.

De aanleg

Voor de aanleg van een park hebben we over het algemeen beperkte ruimte die we kunnen benutten voor de aanleg van een park. Daarom moeten we creatief omgaan met de ruimte die we mogen benutten. We moeten dan in een kleine ruimte de goede verhouding vinden tussen natuur en inrichting en natuurlijk moet er ook altijd een beetje ruimte zijn waar de kleintjes lekker kunnen spelen. Dit komt allemaal mooi tot uiting in het definitieve parkontwerp wat we aan u zullen voorleggen

De keuzes voor het park

Een park is natuurlijk voor iedereen anders. Voor sommige mensen is een skatepark al genoeg, en voor andere mensen mag er eigenlijk niet eens een stenen pad liggen om het echt als een natuurpark te laten voelen. Wanneer wij een park ontwerpen moeten wij ook veel van deze keuzes maken. Welke hoeveelheid natuur gaan we gebruiken en welke bloemen plaatsen we waar. Het moet er niet te modern uit komen te zien om de kinderen tevreden te houden, en ook niet te kinderachtig om de jeugd weg te jagen. We zullen ons ontwerp dan ook regelmatig aanpassen en meerdere mensen om hun mening vragen zodat we zeker weten dat we elke doelgroep goed aanspreken en iets kunnen bijdragen aan de omgeving op een duurzame en veilige manier.

Linkruil.org

Comments are closed.