Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Facebook inloggen

Facebook is een social media gemaakt door Mark Zuckerberg. De site bestaat sinds 2004 en is sinds die tijd uitgegroeid tot een van de grootste Social media sites van de wereld. Je kan op Facebook contact maken met je vrienden of juist nieuwe vrienden ontdekken. Facebook bied een hoop functies aan, die andere sites niet hebben. Wanneer je Facebook account wilt aanmaken moet je minimaal 13 jaar zijn.

Geschiedenis

Eigenlijk moest Facebook alleen maar beschikbaar worden voor studenten van het Harvard College. Sinds september 2006 is Facebook beschikbaar voor de hele wereld en in 2008 kwam de Nederlandse versie van Facebook online. In 2007 werd er bekendgemaakt dat Microsoft een belang van 1,6% heeft gekocht voor ongeveer 240 miljoen dollar, Facebook zelf werd hierdoor geschat op een waarde van 15 miljard dollar. Tijdens de revoluties in Noord-Afrika werd Facebook gebruikt als een communicatie middel voor opstandelingen met het buitenland.

10 feiten over Facebook
– Wist je dat Facebook in het blauw is gemaakt omdat Mark Zuckerberg kleurenblind is voor de kleuren rood en groen.
– Wist je dat 25% van de Facebook gebruikers al is een keer is gedumpt op Facebook?
– Wist je dat 83% van de prostituees ook een Facebook pagina heeft?
– Als je ‘4’ achter de url van Facebook typt kom je op het profiel van Mark.
– Wist je dat Facebook meer dan 900 miljoen actieve gebruikers heeft?
– Wist je dat Mark Zuckerberg 19 tweets en 250.000 volgers heeft op Twitter?

Facebook Aandelen
Op 18 mei 2012 ging Facebook naar de beurs. De beurs staat 6de op de lijst van grootste beursen. De aandelen liepen niet goed en stonden een heel jaar onder de start prijs. Pas sinds 2 augustus 2013 zijn de aandelen weer op hun normale waarde.

Tot slot

Facebook is de bekendste social media sites van de wereld. Op Facebook inloggen gaat heel makkelijk, dus begin vandaag ook met Facebook!

Linkruil.org

Comments are closed.