Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Facebook opzeggen

facebook opzeggen

Facebook is een van de bekendste social media site. De site heeft op dit moment al meer dan 1,1 miljard actieve gebruikers, dit aantal wordt steeds hoger. Het blauwe monster is vaak in het nieuws gekomen meestal was dit nieuws goed, maar soms was dit nieuws ook slecht. Denk bijvoorbeeld aan het privacy schandaal met de National Security Agency inlichtingendienst (NSA), voor de mensen die hier niks vanaf weten: “Facebook gaf informatie aan de NSA waardoor de NSA ons lekker in de gaten kon houden”. Veel mensen hebben hier baat bij maar sommige willen niet dat hun informatie in handen komt van overheids instanties die alle informatie stelen van andere.

Voor de mensen die dus geen account willen is de site Facebook opzeggen gemaakt. Je kan op de net aangegeven pagina stap voor stap je account verwijderen.

Veel mensen zouden dit overdreven vinden maar de NSA heeft duizenden keren privacyregels overtreden. Zo hebben ze SINDS 2008 elk jaar duizenden privacy regels overtreden. Meestal ging het hier om het afluisteren van buitenlanders in de VS maar ook om het aftappen van dataverkeer van andere bedrijven die hier geen toestemming voor hadden gegeven. Als je toch zeker bent kan je, je facebook opzeggen op de aangegeven pagina kan je alles vinden over hoe je een facebook kan opzeggen.

Linkruil.org

Comments are closed.