Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Floodlights zijn de perfecte schijnwerpers

Een schijnwerper lamp is ideaal te gebruiken op diverse locaties. Veel mensen denken al snel aan een toneel, maar ook op industriële locaties wordt er veel met deze unieke verlichting gewerkt. Waarom? Dat gaan we je in dit artikel uitleggen. Er zijn diverse speerpunten waarom een led floodlight een veel gebruikte verlichtingsbron is. Ben je hier nieuwsgierig naar en wil je er graag meer over weten? Lees dan zeker nog even verder en ontdek of de led floodlight misschien ook een lamp voor jou is.

Waarom led floodlights?

De verschillende varianten led floodlampen hebben ieder z’n eigen unieke punten. Neem bijvoorbeeld de 6121 lamp. Deze is verkrijgbaar in verschillende wattages en heeft een interne reflector waardoor je zelf kunt bepalen of de lamp een brede of een smalle lichtbundel heeft. Een erg geschikte lichtbron voor olieplatforms, chemische plants en schepen met een verhoogd risico op explosiegevaar. Een andere soort floodlight led is de 6521. Het unieke speerpunt van deze verlichting is dat hij van RVS gemaakt is en voornamelijk geschikt is voor op grote terreinen dankzij de krachtige lichtbundel. Tot slot is er de 6525 floodlight met nieuwe LED verlichting. Deze lamp is geschikt voor de zones 2, 21 en 22 in omgevingen met een verhoogd risico op explosies. Deze verlichting kan in omgeving met een temperatuur van -50 graden Celsius tot +50 graden Celsius functioneren op zowel onshore als offshore toepassingen.

Led floodlights kopen

Ben je er van overtuigd dat floodlight led lampen ook voor jou zijn weggelegd? Dan is het aan te raden om je goed te verdiepen in de verschillende varianten die zojuist kort en bondig zijn beschreven. Zo weet je zeker dat je de juiste verlichting aanschaft voor de locatie die jij in gedachte hebt. Zo maak je in ieder geval geen miskoop.

Afbeeldingsresultaat voor floodlight
Linkruil.org

Comments are closed.