Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gekoeld transport

Producten die gekoeld van A naar B vervoerd moeten worden vraagt om specialisatie van een transportonderneming. De koeriersdiensten die dit werk uitvoeren zijn voorzien van goed uitgeruste koelwagens die wel tot -20 de spullen kunnen vervoeren. Gekoeld transport is een onderdeel van koeriersdiensten die speciale vergunningen nodig hebben met betrekking tot de voedsel en warenwet. Het vervoeren van goederen moet zo veilig en snel mogelijk naar de juiste plek gebracht worden zonder dat de klant zich zorgen maakt of alles wel goed verloopt.

Deskundigen in gekoeld transport

Specialisten in dit transport moeten in staat zijn te leveren:
~Sneltransport~
~GDP en ADR~
Dit houdt in dat de koeriersdienst in staat is om medicijnen, brandbare en chemische stoffen en monsters te versturen
~Value Added Logistics~
~Overnight Service~
~Geconditioneerd vervoer~
~Opslag en Overslag~

Wat wordt gekoeld vervoerd

~Vervoer van medicijnen naar apotheken en ziekenhuizen~
Monsters, weefsels en kweekjes moeten zo snel mogelijk professioneel worden vervoerd. Dit vervoer moet geconditioneerd gebeuren. De juiste temperatuursomstandigheden zijn van het grootste belang.
~Vervoer van levensmiddelen naar horeca en retail~
Er worden hoge eisen gesteld aan het verwerken en transporteren van etenswaren. De eerste levensbehoefte van de mens is voedsel dus dit moet zo snel en vers mogelijk vervoerd worden.
~Bij webwinkel bestelde voedingsmiddelen verzenden naar particulieren~
Als je eten bij een webwinkel besteld wil je het natuurlijk zo vers mogelijk bereiden of nuttigen. Gekoeld transport zorgt er voor dat alles snel en effici├źnt wordt afgeleverd bij je thuis.

Linkruil.org

Comments are closed.