Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gratis Kenteken Check voor uw (nieuwe) auto! Nu met unieke App voor uw smartphone!

Gaat u een auto kopen? Wilt u meer informatie over een auto? Alles over uw eigen auto weten?

Kenteken-info.nl is de site om alles te ontdekken over een auto. Het kan uw eigen auto zijn, maar ook een auto die u wilt gaan kopen. Door een sterke samenwerking met het Rijksdienst Wegverkeer is het mogelijk om u van duizenden en duizenden auto’s de unieke gegevens te bieden. Zeker bij het aankopen van een auto is kennis macht. En dit vertaalt zich in een lagere prijs voor uw nieuwe auto! Een gratis check via kenteken-info.nl kan u dus geld opleveren.

Unieke kenteken check App!

Aangezien steeds meer mensen gebruik maken van hun smartphone en u een auto kopen niet met uw laptop in de hand doet hebben wij een unieke app gemaakt welke het mogelijk maakt om a la minute de kenteken informatie en auto informatie op te vragen van een auto.

Hoe werkt het?

Eigenlijk werkt het bijzonder simpel. En dat is ook het geheim van het succes! 1. U vult het kenteken in van de auto 2. U ontvangt de informatie Geen kosten, geen moeilijkheden, maar puur gemak!

Een kenteken check in een handomdraai!

Met kenteken-info.nl kunt u in een handomdraai een kenteken check doen! Het is eenvoudig om via de website www.kenteken-info.nl en de app (verkrijgbaar via de website of de google playstore of appstore) betrouwbare informatie te verkrijgen over een auto. Kenteken-info werkt immers samen met het Rijksdiens wegverkeer.

Wie is kenteken-info.nl?

Kenteken-info.nl is gemaakt door een aantal auto fanatici welke veel interesse hebben in de autobranche. Ze zijn geen partij in de aankoop of verkoop van auto’s en hebben hun enthousiasme voor een transparante autowereld gebruikt om onder andere deze website te bouwen. Via de website www.kenteken-info.nl kunt u contact met hun opnemen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.