Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het sponsoren van een sportclub

Ondernemers zijn in de eerste maanden veel bezig met het afstemmen van het budget voor promotie. Waar willen ze het aankomende jaar zichtbaar zijn, en gaat dit online en offline? Wanneer je snel een bepaalde doelgroep wil vinden kun je ervoor kiezen om een sportclub of een vereniging te gaan sponsoren. Dan zijn er nog verscheidene opties zoals een reclamebord maar ook sportkleding laten bedrukken.

Reclamebord VS Shirtsponsoring

Uitingen via een reclamebord kunnen een flink bereik hebben. Afhankelijk van de drukte en locatie binnen het sportpark is het goed mogelijk dat het een zeer effectieve manier van promoten is. Grote bedrijven kiezen echter voor bordingreclame als aanvulling op een andere bestaande campagne, zodat deze goed in het hoofd blijft zitten. Mocht het sportpark dicht bij een drukke weg zitten, dan kun je wellicht het bereik flink vergroten door een bord te laten hangen wat ook vanaf de weg een leesbare positie heeft.

Shirtsponsoring heeft als grote voordeel dat het vaak herhaling kweekt bij mensen. Wanneer je op een voetbalshirt aanwezig bent, en op de trainingspakken dan zal je logo of bedrijfsnaam meerdere keren bij mensen binnen komen, hetgeen wat awareness creƫert.

Sportkleding bedrukken

Sportkleding bedrukken hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Er zijn veel bedrijven die zich hierin hebben gespecialiseerd. Een voorbeeld daarvan is Merchandising Concepts te Amsterdam. Je kunt kiezen voor verschillende technieken om een shirt te bedrukken. De zogenaamde zeefdruk, flexdruk of geweven badges zodat je logo een mooie uitstraling krijgt.

Mocht je niet bereidt zijn om geld te geven aan een sportclub maar toch graag willen sponsoren. Dan kun je ervoor kiezen om te sponsoren in natura. Zo kan je als bakker het brood verzorgen, en als cafetaria de friet en snacks leveren.

Linkruil.org

Comments are closed.