Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Juiste personeel vinden voor in de bouw

Verloopt momenteel de ontwikkeling van jouw bouwbedrijf stormachtig en blijven de nieuwe projecten maar binnenstromen? Dan is het belangrijk om direct het juiste personeel te kunnen inhuren om deze project tot een goed einde te laten verlopen. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. 

Aanmelden als leerbedrijf

Wil je graag zelf de beste bouwtalenten uitzoeken? Dan kun je ervoor kiezen om jouw bedrijf aan te melden als leerbedrijf en jezelf verbinden aan een school met een bouwopleiding. Dan kun je studenten een leertraject aanbieden tijdens hun studie. De school kan dan stageplaatsen aanbieden. Deze studenten kun je dan zelf gaan begeleiden en bijsturen. Wanneer deze studenten eenmaal zijn afgestudeerd en waardevol zijn gebleken voor jouw bedrijf, dan kun je ze ook direct een baan aanbieden. Dan weet je direct of je de juiste persoon voor jouw bedrijf hebt. 

Inzetten van een uitzendbureau

Wil je het werven en selectieproces zelf niet doen of heb je hier simpelweg de tijd niet voor over? Dan kun je ervoor kiezen om dit uit te besteden. Vakmasters is een specialist op het gebied van werven van werknemers in de bouw. Wanneer je een nieuwe werknemer voor een project wil hebben is het fijn dat je hiervoor een specialist in huis hebt. Kies daarom ook voor uitzendbureau die zich specialiseert op de bouwbranche. 

HRM afdeling opstarten

Is jouw huidige bedrijf inmiddels zo gegroeid dat je geen uitzendbureau meer hoeft in te huren, maar zelf gewoon het specialisme in huis hebt om de juiste mensen voor jouw bedrijf te vinden. Dan is het aan te raden om een eigen afdeling met personeelszaken te starten. Deze afdeling is dan verantwoordelijk voor het aanstellen van de juiste mensen binnen jouw organisatie. Daarnaast kunnen ze ook problemen voor jouw organisatie oppakken.  

Linkruil.org

Comments are closed.