Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ledverlichting wordt steeds populairder

Waarom kiest men voor led verlichting?

Onderzoek toont aan dat steeds meer mensen overschakelen op led verlichting. Niet alleen bedrijven, maar ook interieurs van winkels en huizen worden steeds vaker verlicht met LED-lampjes. De verschillende onderzoeken tonen aan dat led verlichting bijzonder veel voordelen heeft. Het toepassen van led-lampjes is een stuk veiliger, maar – en dat is de zwaarst doorwegende factor – de energiefactuur gaat omlaag. Ook zijn er veel meer mogelijkheden in kleurschakeringen bij het kiezen voor LED-lampen.

Bespaar energie met led verlichting

Mensen die gebruik maken van led verlichting hebben in vergelijking met zij die geen gebruik maken van deze lampjes een energiefactuur die een stuk lager ligt. Dit komt gewoon omdat de led-lampjes in vergelijking met andere lampen gewoon een stuk minder verbruiken. Ook de CO2-uitstoot wordt beperkt. Immers verbruikt led verlichting minder energie dan de in de ban geslagen gloeilamp waardoor de CO2-uitstoot verminderd wordt, omdat er minder fossiele brandstoffen nodig zijn om aan de energiebehoefte te voldoen.

Led verlichting is veiliger

Verschillende onderzoekers bevestigen dat led verlichting een grote mate van veiligheid heeft. Dit komt omdat de warmteontwikkeling sterk beperkt wordt. Dit kunnen we illustreren aan de hand van een gewone gloeilamp die een goede negentig procent van zijn energie gebruikt voor warmte en slechts tien procent om licht te produceren. Led verlichting kan uiteraard ook heet worden, maar de balans waarvoor de energie gebruikt wordt (warmte of licht) is beter. Over het algemeen blijven de led-lampjes wel minder warm dan andere soorten van lampen. Daarom is led verlichting ook uitermate geschikt in de detailhandel of in ruimtes waar vaak kinderen vertoeven.

Lumen Ledverlichting zorgt voor scherpe prijzen

Bent u overtuigd? En wilt u nu thuis, in uw bedrijf, of waar den ook led verlichting hebben, koop dan nu je led-lampen bij Lumen Ledverlichting. Deze grote webshop heeft een ruim assortiment aan alles wat met led te maken en heeft jarenlange ervaring. Bovendien geeft LumenLedverlichting.nl uiterst scherpe prijzen waar bijna niet mee geconcurreerd kan worden.

Linkruil.org

Comments are closed.