Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Milieu problemen

Inmiddels is iedereen zich wel bewust van de milieu problemen. Het is ook wel erg moeilijk om deze te missen! Op elke nieuws zenders en vele andere soorten media, zoals kranten en internet, kom je het tegen. De vele uitgestoten Co2 gassen, warmt de aarde op. Dit zal  betekenen dat de temperaturen langzaam stijgen waardoor de poolkappen smelten. De zeespiegel zal stijgen, en de pooldieren verliezen hun leefgebied, met alle gevolgen van dien. Dit is slechts één milieu probleem, maar er zijn zoveel meer problemen. Denk hierbij aan de enorme hoeveelheden plastic in de oceanen, het verdwijnen van leefgebieden van wilde dieren en noem zo maar op. Gelukkig is het besef bij velen al gekomen maar lang niet bij iedereen. Als iedereen zijn steentje bij draagt kunnen we de aarde nog redden!

Denken in oplossingen

Gelukkig is het besef bij velen al gekomen maar lang niet bij iedereen. Als iedereen zijn steentje bij draagt kunnen we de aarde nog redden! Zo zijn er erg veel fondsen opgericht die zich inzetten voor het milieu. Hetzelfde is met grote campagnes gesteund door de overheid. Alleen om zoveel mogelijk publiciteit te kweken voor de problemen.

Duurzame energiebronnen

Langzamerhand raken de fossiele brandstoffen op. Hier moeten we dus met zijn allen wat op bedenken. Gelukkig zijn er al veel nieuwe uitvindingen gedaan op dit gebied. Zo rijden er tegenwoordig elektrische auto’s rond en scheiden we plastic van het gewone afval. Ook worden de duurzame energie bronnen steeds populairder. Zo zien we grote windmolenparken, waterkracht centrales en zonnevelden. Zonnevelden bestaat uit velen zonnepanelen op een veld. Dit concept zie je veel in het buitenland. In Nederland zien we voornamelijk zonnepanelen op daken van huizen en gebouwen. Zonnepanelen zijn een duurzame energiebron, dat zonlicht omzet in energie. Veel mensen twijfelen over de aanschaf van zonnepanelen. Dit komt doordat het aanschaffen van zonnepanelen alleen, voor velen een grote investering is. Het grote voordeel is dan wel dat zonnepanelen nadat de investering eruit is, u geld gaan opleveren. Dat betekent dat u nooit meer een overdreven hoge energierekening op uw deurmat vind en dat u ook het milieu nog eens steunt.

Linkruil.org

Comments are closed.