Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Natuurbeheerplan | Houd planten binnen proporties

Voor het ontwerpen van een park is een duidelijk natuurbeheerplan noodzakelijk om alles een beetje fris te houden. Wanneer we de planten te veel laten groeien en hun eigen weg laten gaan zult u zien dat we binnen een paar jaar een enorme wildernis hebben. Wanneer de planten in alle hoeken en gaten groeien kan dit mensen een beetje afschrikken. Mensen willen graag in een omgeving zijn wat goed verzorgt is en er goed uit ziet. Wanneer de omgeving helemaal is vol gegroeid met onkruid geeft dit een verwaarloosde indruk af waardoor mensen er liever niet lopen.

Het belang van goede verzorging

U heeft het misschien zelf ook al vaker ervaren. U laat uw planten even te lang groeien en voor u het weet is de hele tuin een grote wildernis vol met onkruid geworden. Zo werkt het ook me de aanleg van parken. Wanneer we de planten niet op tijd snoeien eventueel zelfs verwijderen zal de natuur ons inhalen en daarna is het een flinke klus om alles weer netjes te krijgen. Om dit te voorkomen is een goed natuurbeheerplan nodig. Met deze plannen weten wij wanneer we welke planten er in een bepaalde periode gesnoeid kunnen worden. Dit plan gaat in combinatie met een goede monitoring. Deze periode verschilt namelijk een beetje per jaar en is afhankelijk van wanneer in het jaar het precies warm begint te worden.

Onze werkzaamheden

Zoals u misschien al een beetje had verwacht verzorgen wij de uitvoering van het hele natuurplan. We beginnen bij de aanleg van het parkje waarbij we de wensen van de opdrachtgever en de betreffende omgeving meenemen. Vervolgens laten we de natuur een tijdje zijn gang gaan en zorgen we dat alle planten op tijd worden gesnoeid om de verzorgde uitstraling te behouden. Voor meer informatie over wat wij voor uw buurt kunnen betekenen kunt u contact met ons opnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.