Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Natuurontwikkeling aan de start van uw project

Voor we kunnen beginnen met het ontwerpen en inrichten van een bepaald gebied in uw gemeente is het belangrijk om te beginnen met natuurontwikkeling. Wij hebben veel kennis van de bodem die in jouw wijk aanwezig is. Zo kunnen bepaalde planten niet goed groeien in bijvoorbeeld een veen ondergrond. We kunnen dan wel een boom gaan plaatsen, maar als later blijkt dat deze niet kan groeien door de bodem of een andere reden in de ecologie heeft het niet heel veel zin.

Wetgeving en andere regels

Naast de mogelijkheden die de grond ons biedt houden wij tijdens de natuurontwikkeling ook meteen rekening met de regels en wetgeving in een bepaald gebied. Er zijn bijvoorbeeld gemeentes waarbij bomen niet hoger dan 3 meter mogen zijn omdat het anders gevaarlijk kan worden voor mens en dier en het schade kan aanbrengen aan gebouwen of voertuigen. Hier houden wij allemaal rekening mee tijdens het maken van het uiteindelijke ontwerp van het project. U hoeft hier zelf niets voor te doen, wij nemen graag uw werk uit handen om tot een mooi resultaat te kunnen komen zonder dat we hier later problemen mee kunnen krijgen.

Het uiteindelijke plan

Na de ontwikkeling van alle mogelijkheden op gebied van de bodem en van de regelgeving beginnen we aan het natuurbeheerplan. Hierbij gaan we kijken in welke mate het mogelijk is om natuur te combineren met onze moderne samenlevingen die voornamelijk uit steen bestaat. We zullen kijken naar de mogelijkheden die wij hebben op het gebied van speelgelegenheden voor kinderen en het toevoegen van wandel en fietspaden in de omgeving. Op die manier is er voor iedereen genoeg te doen en kunnen we zorgen voor een mooi mengsel van moderne leuke factoren en traditionele natuur waar iedereen ook altijd erg van kan genieten. Voor meer informatie kun je onze website  bezoeken.

Linkruil.org

Comments are closed.