Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verhuizen van zorginstellingen

Zorginstellingen zorgen voor mensen. Van Riemsdijk zorgt op zijn beurt voor de verhuizing van onder andere zorginstellingen. Van Riemsdijk heeft daar veel ervaring mee, en heeft een team tot de beschikking dat vakbekwaam en efficiënt te werk kan gaan tijdens een verhuizing van uw zorginstelling. Het is immers belangrijk dat de zorg en de patiënten zo min mogelijk merken van de verhuizing en we de verzorging zo weinig mogelijk verstoren. Rust is erg belangrijk, evenals duidelijkheid voor de patiënten, verzorgers en andere betrokkenen.

Rust en duidelijkheid

Het belangrijkste bij het verhuizen van een zorginstelling? Rust. Van Riemsdijk wil de verzorging zo weinig mogelijk ontwrichten. Daarom geven we voorlichting aan de bewoners/patiënten en hun familieleden, zodat duidelijk wordt hoe wij de verplaatsing zullen organiseren. Uiteraard worden ook alle medewerkers zo goed mogelijk op de hoogte gebracht en werken we volop samen. Van Riemsdijk luistert naar de wensen van de zorginstelling, en geeft op basis van de jarenlange ervaring professioneel en kundig advies. Op die manier kunnen we de verhuizing zo goed mogelijk laten verlopen.

Communicatie en coördinatie

Een verhuizing van een zorginstelling moet vlekkeloos verlopen. Onmisbaar daarvoor is een goede communicatie en coördinatie, zowel voor, tijdens als na het verhuistraject. Al in het begin bespreken wij het traject zorgvuldig, zodat het de zorginstelling duidelijk is hoe de verhuizing zal voorlopen. Een gedetailleerd en overzichtelijk draaiboek is daarvoor onmisbaar. In het draaiboek maken we afspraken met betrekking tot de planning, procedures en over de mensen en de middelen die we inzetten. Op deze manier wordt verhuizen in Amsterdam met Van Riemsdijk een hele zorg minder!

Linkruil.org

Comments are closed.