Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Verzeker jouw telefoon altijd

Mijn moeder heeft afgelopen jaar besloten om haar telefoon abonnement te verlengen. Echter is mijn moeder helemaal niet zo van de innovatie, en hoeft een nieuwe mobiele telefoon helemaal niet zo van haar. Om deze reden mag ik een toestel uitkiezen, terwijl zij gewoon haar oude toestel behoudt. Ideaal gezien het feit dat ik al een tijdje zonder een mobiele telefoon zat, omdat deze een aantal weken geleden door mijn eigen fout is kapot gegaan, en ik mijn telefoon niet verzekerd had.

Telefoon laten verzekeren is zeer handig

Bij het doen van jouw aankoop denk je niet zo snel aan een verzekering, terwijl een verzekering je bij nood toch echt uit de branding kan helpen. Het is namelijk zo dat je bij het doen van de aankoop meestal zo snel mogelijk je toestel naar huis wilt meenemen, en jij je aankoop zo spoedig mogelijk wilt afronden. Het verzekeren van de telefoon doet dus maar enkeling, maar ik ben er dus achter gekomen dat het verzekeren van je telefoon gewoon enorm belangrijk en handig kan zijn in geval van schade!

Inmiddels heb ik een Samsung abonnement, en mijn toestel heb ik dit keer wel laten verzekeren! De fout om mijn mobiele telefoon niet te verzekeren maak ik niet nog een keer..

 

Linkruil.org

Comments are closed.