Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Ben jij klaar voor de iPhone 5s?

Heb je er al over nagedacht om een iPhone 5S te kopen? Deze gloednieuwe iPhone heeft alles in huis waar jij naar op zoek bent. Geen oude telefoon die je misschien eerst had, maar nu een echte splinternieuwe telefoon. Wat kan de iPhone 5S wat andere telefoons niet kunnen en wat zijn de extra’s? Dat en meer kom je te weten in dit artikel over de iPhone 5S.

Eerst werd de geruchtenmachine op allerlei fora en websites in de branche aangezet. De knop van de geruchten, want hoe zou de iPhone 5S er uit gaan zien als de opvolger van de iPhone 5? En heeft de iPhone 5S echt wel veel meer voordelen dan de iPhone 5? Is het de prijs waard?

Vragen en antwoorden

Dat zijn allerlei vragen die natuurlijk vast wel door je hoofd spoken. Het feit blijft: het prijsverschil tussen de iPhone 5 en iPhone 5S is er (bijna) niet. Grote kans dat Apple dit bewust heeft gedaan, zodat de stap kleiner is om toch voor een iPhone 5S te gaan in plaats van een iPhone 5 als je toch al de keuze hebt gemaakt om een iPhone aan te schaffen. Wat denk je ervan om een iPhone 5S aan te schaffen? Dat kan bijvoorbeeld hier

Natuurlijk heeft de iPhone 5S meer voordelen ten opzichte van de iPhone 5. Tenzij je voor een lagere prijs wilt gaan, dan kun je een oudere iPhone aanschaffen die dan natuurlijk ook goedkoper is. Maar hoeft dit niet perse van jou, dan kun je gewoon gaan voor de iPhone 5S met de extra voordelen. Welke voordelen zijn er zoal bij de iPhone 5S? Dat is een goede vraag, want die voordelen zijn er zeker.

Voordelen

Zo heeft de iPhone 5S, naast de gewone kleuren zwart en wit, een gouden kleur. Je kunt dus met een gouden iPhone rond lopen. Hoe gaaf is dat? Geen gouden hoesje, maar echt een iPhone die de kleur goud heeft. Dat is natuurlijk heel gaaf om daar mee rond te lopen en het is in ieder geval leuk om met een splinternieuwe iPhone over straat te lopen om te laten zien aan je vrienden of op je werk.

Linkruil.org

Comments are closed.