Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De HTC One M8, what’s new?

In het jaar 2013 kwam HTC voor het eerst met een nieuw toestel, genaamd de HTC One. De smartphone bleek een schot in de roos en tevens de weder opkomst van smartphone gigant HTC. Het zou je niet verbazen dat de HTC One dit jaar een vervolg heeft gekregen: de HTC One M8. Het toestel is in alle opzichten een verbetering, maar wat is er nu precies veranderd? Allereerst is de HTC One M8 een toestel dat qua uiterlijk absoluut tot de beste smartphones van dit moment behoort. Het toestel ziet er ontzettend strak uit en ligt daarnaast ook nog eens geweldig in de hand. Pure kwaliteit. Daarnaast is het display van de HTC One M8 werkelijk geweldig. Kortom, een toestel dat zich terecht mag meten met de beste high-end smartphones van dit moment.

Qua uiterlijk heeft de HTC One M8 een sterke upgrade gekregen ten opzichte van de oorspronkelijke HTC One. Zo is het toestel gemaakt van metaal en heeft het een geborsteld uiterlijk. HTC zelf noemt het ook wel”Gunmetal Grey”. Het toestel voelt daardoor ook nog eens erg prettig aan en kent een goede grip.

Daarnaast is het toestel qua geheugen eenvoudig uit te breiden met een microSD- kaart, tot wel 128GB. Ideaal voor de grootgebruikers, aangezien zij waarschijnlijk nooit meer te kort komen aan opslagcapaciteit.

Wil je de HTC One M8 kopen, dan ben je verzekerd van een smartphone waar je lang mee vooruit kan. Mede door de hardware upgrades en het nieuwste besturingssysteem Android KitKat 4.4.2, is het toestel klaar voor de toekomst.

Linkruil.org

Comments are closed.