Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De mogelijkheden van een prepaid telefoon

In het huidige tijdperk van internet en mobiele telefonie kan het best zo zijn dat je heel de tijd verbonden moet zijn. Voor je werk, voor je vrienden, via Facebook, Whatsapp, de mail. We kunnen ons ook goed voorstellen dat je de keuze hebt gemaakt dat je het daarmee rustiger aan wilt doen. Wat dacht je van het kopen van een prepaid telefoon, maar welke mogelijkheden zijn er eigenlijk bij prepaid telefoons? In dit artikel kom je het te weten.

Je hebt er dus wellicht, kennelijk niet zoveel zin in om steeds continu te moeten reageren via het web met je smartphone, maar je wilt wel continu bereikbaar zijn natuurlijk én je belt wel weinig. Dan is een prepaid telefoon kopen of in ieder geval prepaid tegoed gebruiken ontzettend handig. In verhouding kan het wellicht duurder zijn. Maar als je de telefoon niet zoveel gebruikt is het, als je kijkt op maandbasis, natuurlijk weer veel goedkoper.

Provider

Het is redelijk ouderwets: maar je kunt nog echt beltegoed kopen. Bijvoorbeeld bij de Albert Heijn of bij een winkel van een provider. Je koopt bijvoorbeeld twintig of veertig euro beltegoed. Op de website van het kaartje, van de provider, kun je dan informatie vinden over hoeveel een belminuut kost en een sms’je of een MB van je data als je op internet wilt met een smartphone.

Deze kosten worden dan van je tegoedkaart afgeschreven als je hiervan gebruik maakt. Vaak is dit tegoed onbeperkt geldig, waardoor je dus jaren of zelfs maanden ermee vooruit kunt. Dat is handig. Je kunt er ook voor kiezen om voor een belbundel te gaan dat wel prepaid is. Dan kun je er ook nog voor kiezen of hierbij een toestel, een telefoon bij is in begrepen of niet. Dat ligt aan jou of je nog een toestel over hebt of niet en of je dit wilt gebruiken voor het gebruik van je prepaid tegoeden.

Bundel

Op zich is het ook handig om voor een prepaid belbundel te gaan. Hiermee heb je een vast aantal belminuten per maand, bijvoorbeeld 300 belminuten voor een laag bedrag, bijvoorbeeld 7 euro per maand. Hiermee heb je een heel lage belbundel die je bijvoorbeeld voor een half jaar of jaar kunt afsluiten bij allerlei providers.

Dit scheelt je enorm veel kosten als je toch niet met een smartphone op het internet gaat of heel veel belt of sms’t. Daarmee is een prepaid telefoon kopen ontzettend handig en het is dan ook heel verstandig en slim om dat te doen.

Linkruil.org

Comments are closed.