Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De nieuwe iPad Air nog steeds erg in trek!

De iPad Air ligt inmiddels al weer enkele maanden in de winkel, maar blijkt nog steeds erg in trek te zijn. In de openingsweek verkocht de iPad Air behoorlijk goed en deze lijn lijkt doorgetrokken te worden, aangezien de Air nog steeds de winkels uit vliegt. Voordat de iPad Air in de winkel lag, werd er eerst gedacht dat het toestel een andere naam zou krijgen. Mensen maakten zich al op voor de iPad 5, toen Apple geheel onverwachts met de “Air” voor de dag kwam. Met de komst van de iPad Air, is Apple een nieuwe weg in geslagen als we kijken naar de naamgeving van de iPad. Hoe deze lijn zich zal voortzetten is nog niet helemaal bekend, maar verwacht wordt dat de opvolger van de iPad Air, de iPad Air 2 zal gaan heten.

Kenmerken van de nieuwe iPad Air zijn bijvoorbeeld het dunne uiterlijk (het apparaat is een stuk dunner dan de voorgaande iPad’s), maar ook het beeldscherm van de iPad Air is bijzonder. Het beeldscherm maakt namelijk gebruik van de zogeheten Retina techniek, wat betekend dat kleuren en helderheid nog strakker zullen zijn op het toestel.

iPad Air met abonnement?

Wanneer je een iPad Air gaat aanschaffen, dan heb je natuurlijk een aantal verschillende mogelijkheden. Zo kun je een iPad Air kopen in combinatie met abonnement, maar je kunt natuurlijk ook een iPad Air los kopen. Een belangrijke overweging daarbij is of je de Air puur in huis gebruikt, of dat je de iPad ook veel gebruikt onderweg, in bijvoorbeeld de trein. In het laatste geval kun je het beste voor een iPad Air met abonnement kiezen.

Linkruil.org

Comments are closed.