Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De nieuwe Samsung Galaxy s5

Het is bijna zover, het nieuwste toestel van Samsung komt binnenkort uit. De Samsung Galaxy S5 zal het volgende top toestel worden die door Samsung zal worden uitgebracht. Er al vele geruchten rond, rondom dit toestel en ook hieruit blijkt dat de nieuwe smartphone een spectaculair toestel gaat worden. Samsung heeft natuurlijk al een erg hoge positie weten te bemachtigen in de smartphone wereld. Dit komt door de voorganger, de Samsung Galaxy S4. De Galaxy S4 is op dit moment de best verkochte smartphone. Samsung moet natuurlijk erg goed haar best doen om deze positie vast te houden en met een nog betere smartphone te komen. Maar als we alle geruchten mogen geloven, heeft Samsung hier erg goed haar best voor gedaan.

Wat kan de Galaxy s5 allemaal?

De Galaxy S5 zal zich onder andere gaan onderscheiden met haar camera. De camera van deze smartphone zal 16,0 megapixels bevatten. Dit is nog niet veel vaker voorgekomen, dus zodoende zal dit één van de beste camera’s worden. Ook zal deze camera voorzien zijn van een side touch functie. Ook zal de camera voorzien zijn van een aantal nieuwe functies. Zo kan er bij deze smartphone worden gefotografeerd en tegelijkertijd worden gefilmd. Ook kunnen er foto’s onder water worden gemaakt. De Samsung Galaxy S5 zal ook een speciale nacht opname krijgen. Hierbij kunnen er foto’s worden gemaakt als het schemerig is, zonder dat er gebruik moet worden gemaakt van de flitser.

Wat maakt de nieuwste smartphone van Samsung zo speciaal

Alleen de camera zal er dus al voor gaan zorgen dat de Samsung Galaxy S5 een top toestel gaat worden. Natuurlijk gaan er nog veel meer geruchten rond. Onder andere over de grote van het scherm en over andere specificaties. Toch geeft Samsung zelf nog niet erg veel informatie prijs, aangezien Samsung de gebruikers zoveel mogelijk wil verassen. De Galaxy S5 zal halverwege maart te verkrijgen zijn in Nederland. Het toestel kan dan los worden gekocht of deze kan worden afgenomen in combinatie met een abonnement. Op de website www.samsunggalaxys5kopen.com kunt u het beste de nieuwe s5 van Samsung kopen. De prijs van dit toestel zal waarschijnlijk liggen rond de € 600,- a € 700,- . Wel kunnen er natuurlijk nog speciale acties komen, waardoor de prijs per aanbieder iets kan verschillen.

Linkruil.org

Comments are closed.