Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Samsung Galaxy Note 2

Voor de liefhebbers van grote telefonen, kwam er in 2012 een ideale mobiele telefoon op de markt. Hierbij gaat het om de zo gehete Samsung Galaxy Note 2. Dit toestel komt uit de bekende lijn van de Samsung Galaxy, dat met andere toestellen grote successen heeft behaald. Met de maten van deze telefoon valt hij ook wel onder de categorie phablet. Oftwel, telefoon en tablet.

Over de Samsung Galaxy Note

Deze telefoon is de opvolger van de Samsung Galaxy Note. Hierbij werd de eerste phablet op de markt gebracht. En met succes. Daarom heeft het bekende merk Samsung er voor gekozen om nog een toestel uit te brengen, namelijk de opvolger genaamd de Samsung Galaxy Note 2. Dit toestel kwam uit in november 2012 en verkocht binnen 1 maand al ruim 3 miljoen toestellen. Je kunt je dus wel voorstellen hoe groot succes deze telefoon is.

De Samsung Galaxy Note 2

Dit toestel beschikt over een aantal zeer merkwaardige kenmerken. Bijvoorbeeld een 8 megapixel camera, een 5.5 inch scherm, een 16 GB opslaggeheugen en het 4.1 Android besturingssysteem. Deze telefoon is verkrijgbaar in diverse kleuren.

Reparaties voor de Note

Het kan voorkomen dat het toestel met problemen te maken krijgt. Hierbij kan het om interne problemen gaan, maar het kan ook gebeuren dat het toestel te maken krijgt met schade aan de buitenkant. In dit geval is het mogelijk om een Samsung Galaxy Note 2 reparatie uit te laten voeren. De telefoon zal weer gerepareerd worden en kan weer in gebruik worden genomen.

Linkruil.org

Comments are closed.