Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De Samsung Galaxy s5 mini

De nieuwe Samsung Galaxy s5 is vorige weekend officieel aangekondigd in een evenement in Barcelona. Veel Galaxy s5 liefhebbers zijn hier ge blij mee. Deze smartphone is een stuk sneller en beter dan zijn voorganger de s4. Veel consumenten kijken al een behoorlijke tijd uit naar de komst van dit nieuwe toestel. Deze telefoon zal vanaf 11 april te verkrijgen zijn in Nederland. De verwachting is dat er veel toestellen worden verkocht in de aankomende tijd. De galaxy s5 zal gaan concurreren met de erg populaire iPhone 5s van Apple. Samsung wordt steeds meer een concurrent van Apple.

De Samsung Galaxys s5 mini

De Galaxy serie wordt gekenmerkt doordat er altijd een mini versie van een bepaald toestel uitkomt. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit ook gebeuren met de Galaxy s5. De mini versies doen het namelijk altijd erg goed bij het grote publiek. De toestellen zijn vaak wat kleiner en liggen vaak lekker in de hand. De mogelijkheden en processor zijn wel iets minder maar dat nemen de meeste consumenten voor lief. Veel mensen vinden de “normale Galaxy s”te groot en wachten dan ook tot dat de s mini uitkomt. De Samsung Galaxy s5 mini zal waarschijnlijk in de mei worden aangekondigd en vanaf eind juni te verkrijgen zijn in Nederland

Samsung Galaxy s5 mini prijzen

De prijs van de Samsung Galaxy s5 mini zal zoals alle mini varianten iets onder de prijs van de s5 liggen. De scheelt meestal een kleine 150 euro. De abonnementen zitten dan ook meestal rond dezelfde prijzen. Wanneer de Galaxy s5 mini uitkomt loopt de verkoop van de s5 en s4 mini wat terug maar dit calculeert Samsung in.

Linkruil.org

Comments are closed.