Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

De sim only heeft vele voordelen

Heeft u er wel eens over nagedacht om in plaats van een mobiele telefoon abonnement een goedkope sim only te nemen. Als u hiervoor kiest dan weet u dat u altijd de kosten in de hand heeft en dit is wel zo handig. Met een sim only betaald u dus nooit teveel aangezien u van tevoren het tegoed voor het bellen, sms’en en internetten aanschaft. Nu hoeft u er niet bang voor te zijn dat u ineens zonder tegoed zit en dus niet meer kunt gaan bellen. Tegenwoordig kunt u bijna overal tegoed gaan kopen.

Dit kan bijvoorbeeld bij de supermarkt of bij het tankstation, ook gemakkelijk is om het tegoed online te gaan kopen. U ziet het bedrag dan meteen bijgeschreven bij uw account. Kiest u ervoor om het tegoed an te kopen bij het tankstation of de supermarkt dan krijgt u een code die u kunt gaan invoeren, daarna kunt u ook meteen gebruik gaan maken van het tegoed. Misschien heeft u wel eens ee televisieprogramma gezien waar iemand een torenhoge rekening gepresenteerd kreeg omdat deze teveel data had verbruikt tijdens de vakantie. Met een sim only zult u nooit voor deze onaangename verrassing komen te staan. Is het tegoed op dan krijgt u hiervan een seintje en u zult dus nooit buiten uw budget gaan verbruiken.

Denkt u ook eens aan een sim only voor een cadeau

Is uw zoon of dochter nu jarig dan is de sim only ook het ideale cadeau. U kunt er dan voor kiezen om een pakket te kiezen met een toestel. U geeft dan een toestel met een nummer en deze pakketten worden ook geleverd met een bedrag aan tegoed zodat het toestel meteen in gebruik kan worden genomen.

U weet dan dat uw kind(eren) nooit teveel zullen gaan bellen, internetten of sms’en, vooral het internetgebruik wil nog wel eens uit de hand lopen aangezien er veel apps zijn die constant internet gebruiken om op updates te controleren. Een sim only heeft verder geen enkel verschil met een ‘gewoon’ abonnement. Neemt u dus eens een kijkje bij de sim only pakketten en laat u ook overtuigen.

Linkruil.org

Comments are closed.