Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Design van de LG G3

Als het gaat om het design van de LG G3, kunnen we stellen dat het toestel ontzettend strak en premium oogt. Het toestel heeft absoluut de uitstraling die je mag verwachten van een vlaggenschip anno 2014. De G3 is gemaakt van polycarbonaat, met een metalen look. Hoewel de LG G3 dus van metaal oogt, is het toestel niet gemaakt van metaal. De afwerking van de LG G3 zorgt er wel voor dat jke minder bang hoeft te zijn voor bijvoorbeeld vingerafdrukken of krasjes. Al met al ziet de nieuwe LG smartphone er een stuk aantrekkelijker en luxer uit dan andere smartphones in dezelfde prijsklasse en dat is een positief aspect aan het toestel. Wat de LG G3 wel mist is een waterbestendige afwerking, welke we steeds vaker zien terugkomen bij smartphones. Maar of dit echt een minpunt is, valt over te twijfelen.

Doordat het toestel niet echt gemaakt is van metaal, is het toestel erg licht in gewicht. De LG G3 weegt namelijk maar 150 gram, wat voor een smartphone met een beeldscherm van 5.5- inch behoorlijk opzienbarend is. De LG G3 is verder qua afmetingen niet één van de grootsten, wat erg prettig is. Het toestel heeft een afmeting van 146,3 mm x 74,6 mm x 8,9 mm. Het toestel is dus erg handzaam.

De LG G3 is inmiddels volop te koop bij de Nederlandse telecom providers, zowel met- als zonder abonnement. De prijs voor een los toestel ligt zo rond de 500 euro, terwijl een LG G3 in combinatie met abonnement in de meeste gevallen al gratis is te verkrijgen.

Linkruil.org

Comments are closed.