Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een ipad abonnement

Een iPad is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de samenleving. In bijna elk huishouden kom je wel een iPad tegen. Niet zo gek, als je bedenkt wat je allemaal met een iPad kunt doen. Een iPad vervult eigenlijk de rol van een computer, alleen is een iPad een stuk kleiner en kan een iPad gemakkelijk op de bank worden gebruikt. Dat maakt een iPad ook zo populair, aangezien je deze overal kunt gebruiken en gemakkelijk mee kunt nemen. De iPad is een tablet die in 2010 is geïntroduceerd door Apple. Sindsdien zien er meerdere tablets ontwikkeld door andere aanbieders, maar Apple behoort tot de top in de tabletwereld.

iPad steeds populairder

Sinds 2010 heeft Apple meerdere iPads ontwikkeld. De eerste iPad kreeg een 9,7 inch scherm en had een gewicht van 700 gram. Halverwege 2011 bracht Apple de tweede generatie uit, de iPad 2. Deze iPad werd voorzien van een voor- en achtercamera en deze iPad werd dunner en lichter gemaakt. Zelfs 33% dunner en 15% lichter. In 2012 bracht Apple de opvolger van de iPad 2 uit, de iPad. Deze nieuwe iPad werd voorzien van een aantal nieuwe snufjes. De nieuwste iPads die door Apple zijn ontwikkeld, zijn de iPad Air en de iPad mini. De iPad Air is nog dunner en lichter dan al haar voorgangers. Ook is deze nieuwe iPad een stuk sneller. De iPad mini is een erg populaire tablet. Deze mini heeft een scherm van 7,9 inch en is dus een stuk kleiner.

Een iPad in combinatie met een abonnement

Een iPad kan tegenwoordig los worden gekocht of deze kan worden afgenomen in combinatie met een abonnement. Er kan gekozen worden voor een 1 of 2 jarig abonnement. Op de websites www.abonnementipad.com vindt je een overzicht van de beste goedkoopste iPad abonnementen. Er kan gekozen worden voor het aantal MB’sof GB’s dat de gebruiker per maand wil verbruiken. Ook kan er een keuze worden gemaakt in de downloadsnelheid. Op basis hiervan worden de maandelijkse kosten berekend. Ook moet er een bepaald bedrag voor de iPad worden betaald.

Linkruil.org

Comments are closed.