Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een oud mobieltje dat niet gebruikt wordt?

Wat wil je met je mobieltje die niet gebruikt wordt? Weet je dat je geld kunt krijgen voor je oude mobiel? Voor je oude mobieltje verkopen kun je een mooi bedrag krijgen. Een mobieltje is op meerdere manieren te verkopen. De oude mobieltje kan verkocht worden op Marktplaats.nl of Ebay.nl. Vandaag de dag worden de meeste telefoons verkocht via de opkopers van telefoons.

Een deel gaat naar goede doelen
Je helpt de natuur door een mobieltje van de hand te doen. De opkopers van mobiele telefoons geven een groot deel aan goede doelen. Er gaat bijna altijd een geld naar een goed doel als je je mobiele telefoons inlevert. Naar welk goed doel dat deel gaat verschilt per opkoper. Als jij je oude mobieltje verkoopt dan ben je zeker dat een deel naar een goed doel gaat. Alleen voor deze reden doe je er al goed aan.

Het oude mobieltje wordt gerecycled
De opkopers van mobiele telefoons hebben graag dat oude mobiele telefoons een nieuw leven krijgen. Op deze manier wordt het afval van oude mobieltjes fors verminderd. Er komt dan minder afval in de leefwereld terecht. Er worden veel onderdelen hergebruikt als je een mobieltje verkoopt. Het is eveneens een mogelijkheid dat de mobiele telefoons in een ander land worden doorverkocht. In derde wereld landen kunnen de mobiele telefoons weer benut worden.

Linkruil.org

Comments are closed.