Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung!

De Samsung Galaxy s5 is vanaf 11 april in Nederland te verkrijgen. Deze nieuwste smartphone van Samsung zal moeten concurreren met de zeer populaire iPhone 5s van Apple. De iPhone 5 is al een tijd je uit en is razend populair. Er alleen al in Nederland al meer dan 10 000 van de deze smartphones verkocht.Ook komt er binnenkort een nieuw HTC uit en zal Sony komen met de nieuwe Sony Xperia z2. Het zal voor Samsung moeilijk worden om Apple te verslaan. Wel moet gezegd worden dat het verschil tussen Samsung en Apple steeds kleiner wordt. Een aantal jaren terug had Apple weinig te duchten van Samsung. De smartphones en vooral de Galaxy serie zijn voorzien van veel technologische snufjes, een uitstekende processor en camera en een super mooi design.

Wat zijn de verbeteringen ten op zicht van de Galaxy s4

Voordat de de Galaxy s5 werd gepresenteerd gingen er spectaculaire geruchten over het nieuwe vlaggenschip van te ronde. Toen de smartphone gepresenteerd werd vielen de specificaties iets tegen. Zo was er meer verwacht van de camera. Deze is wel verbeterd maar had nog beter kunnen zijn. Punten die wel zijn verbeterd is de opslag capaciteit van de accu, de snelheid en het beeldscherm. Ook zijn er veel mee tools en leuke gadgets aan de telefoon toegevoegd. Zo is het mogelijk om via een een sensor op de telefoon je hartslag te meten.

KPN heeft leuke Galaxy s5 aanbiedingen

Voor veel consumenten reist de vraag wat de Samsung Galaxy s5 moet gaan kosten. Een losse telefoon zal zo rond de 700 euro gaan kosten. En dan heb je natuurlijk de doorsnee telefoon. Een variant met meer opslagcapaciteit. Wanneer u Samsung Galaxy s5 met abonnement wil kopen, dan kunt u dit het beste doen bij Nederlands grootse telecom aanbieder KPN. Bij KPN betaal je 45 euro voor een abonnement voor 2 jaar en dan heb je er een gratis Samsung Galaxy s5 bij!

Linkruil.org

Comments are closed.