Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Hogere gasttevredenheid met een Hotel App

Hotel AppEen hotel is misschien wel het beste voorbeeld van een plaats waar optimale gasttevredenheid wordt nagestreefd. In alles wordt getracht om  het de gast zoveel mogelijk naar zijn of haar zin te maken. Niet alleen een schone kamer, vriendelijk personeel of een heerlijk diner kan hieraan bijdragen, maar ook goede informatievoorziening. Een hotel app is hiervoor dé uitkomst, zowel voor gasten als medewerkers.

Een app voor hotels en haar gasten

Gasten kunnen om verschillende manieren een hotel bezoeken. De één verblijft hier alleen ´s nachts tijdens een romantische weekendbreak, de ander brengt zijn of haar hele vakantie aan het zwembad door en weer een ander verblijft hier tijdens een zakenreis. Waar echter élke gast naar op zoek is, is goede informatievoorziening. Met een op maat te maken app voor hotels is dit vanaf heden mogelijk zonder de hele receptiebalie vol te hoeven plaatsen met folders en boekjes. Met een app voor hotels kan namelijk alle mogelijke informatie via een handig en overzichtelijk programmaatje direct op de mobiele telefoon of tablet van de gast aangeboden worden. Of dit nu informatie over de openingstijden, het restaurantmenu of omgevingsinformatie  is. Bovendien kunnen hotelgasten eenvoudig zaken regelen met een app voor hotels. In- en uitchecken, reserveren in het restaurant of roomservice. Alles is gemakkelijk via de app voor hotels te regelen.

Een app voor hotel en haar medewerkers

Ook medewerkers van hotels profiteren van een app voor hotel. Een goed voorbeeld hiervan is de Schoonmaak App, ontwikkeld door recreatie-apps.nl. Deze hotel app maakt het mogelijk om de schoonmaak van hotelkamers naar een hoger niveau te tillen. Receptie- en schoonmaakmedewerkers kunnen door gebruik van deze hotel app namelijk eenvoudig zien welke kamers schoongemaakt dienen te worden en welke reeds schoongemaakt zijn. Hierdoor kan de schoonmaak gemakkelijker gepland worden. Gasten kunnen hierdoor sneller hun perfect schoongemaakte kamer betrekken. Dit zal uiteindelijk voor een verhoogde gasttevredenheid zorgen.

Linkruil.org

Comments are closed.