Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Horlogemerk Frederique Constant

In 1988 is het horlogemerk Frederique Constant opgericht te Zwitserland. Het bedrijf is opgericht door twee Nederlanders namelijk Aletta Bax en Peter Stas. Deze ondernemers waren erg gepassioneerd over het horlogemerk en hierdoor is het één van de allergrootste Zwitserse fabrikanten van mooie horloges geworden door de jaren heen. Frederique Constant biedt hele goede kwaliteit en de prijs die hierbij hoort is commercieel.

Aanbod Frederique Constant
In de Frederique Constant collectie bieden wij meerdere soorten aan. In deze collectie zitten de volgende soorten: Classics, Slimline, Runabout, Vintage Rally, Smartwatch en Manufacture. De Smartwatch collectie biedt horloges aan met de smartwatch techniek, maar wel het DNA van een Zwitsers horloge. Technologie en elegantie komen samen in deze collectie. De Manufacture collectie is speciaal voor mensen die houden van techniek. Er zit veel techniek in deze horloges verwerkt. Dan is er de slimline: deze horlogelijn is geïnspireerd op de herenhorloges uit de jaren 50, maar dan met een modern tintje. Dan is er de Vintage Rally: dit is een eerbetoon aan racewagens en race evenementen van vroeger. De Runabout collectie daarentegen is een eerbetoon aan de jacht van vroeger.

Juwelier van Willegen
Wij van Juwelier van Willegen zijn één van de trotse aanbieders van dit horlogemerk. Onze producten kunnen op de webshop gekocht worden, maar ook is het mogelijk om naar onze winkel in Den Haag te komen om de producten te komen bekijken. Wij bieden nog veel meer verschillende horloges aan, voorbeelden hiervan zijn Tag Heuer, Tissor en Oris. Naast horlogemerken bieden wij nog veel meer aan. Ten eerste bieden wij verschillende sieradenmerken aan als Minitials, Sundrops en Varivello. Daarnaast bieden wij ook trouwringen aan van bijvoorbeeld Blumer en Christian Bauer. Wil je meer weten over onze collecties? Neem dan een kijkje op de website of kom langs in onze winkel! Er kan ook contact opgenomen worden bij vragen.

Linkruil.org

Comments are closed.