Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Huawei Ascend P7 Next Big Thing

De Huawei Ascend p7

Een paar dagen voor de officiële presentatie van de Ascend P7 in Parijs heeft Huawei zelf een teaser op hun YouTube kanaal online gezet om de presentatie op 7 mei 2014 aan te kondigen. In de teaser is de vormgeving van de Huawei Ascend P7 duidelijk te zien en wat er opgemaakt kan worden uit de teaser is dat de Huawei Ascend P7 sowieso op de markt komt in de kleuren zwart en wit. Het design heeft veel weg van zijn voorganger de Ascend P6, maar met een aantal subtiele veranderingen in de hardware en software zal de Ascend P7 het nieuwe vlaggenschip worden van Huawei. Op deze website leest u alles over over de nieuwe Huawei Ascend p7.

Vorige week doken er al foto’s op naar verluidt van de Huawei Ascend P7, maar nu Huwei zelf een teaser online heeft gezet mag het wel duidelijk zijn dat er iets staat te komen op 7 mei 2014. De officiële lancering zal op 7 mei 2014 plaats vinden in Parijs.

Wat kan er verwacht worden

Als we de gelekte specificaties moeten geloven komt de Ascend P7 met een 5 inch beeldscherm met 1080 pixels. Als processor gebruikt het bedrijf een processor uit eigen fabriek namelijk de Huawei voor de Ascend P7 een 1,8 Ghz quad-core Huawei Hisilicon 910 processor. Het toestel zal verder voorzien worden van 2GB RAM, 16GB intern geheugen, 13 megapixel hoofdcamera en een 8 megapixel front camera. Het besturingsysteem waarop het toestel draait zal Android 4.4.2 KitKat met als extra laag Huawei’s eigen Emotion UI. Met deze aanpassingen is de Huawei Ascend P7 een waardige opvolger van de Ascend P6.

Het enige nadeel door de veranderingen aan de hardware en software is dat het neiuwe vlaggenschip niet de dunste smartphone van de wereld zal worden. Dat blijft zijn voorganger met 6,14 mm. De huawei Ascend is alsnog een dunne smartphone, want het zal niet dikker zijn dan 7 mm.

Linkruil.org

Comments are closed.