Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Interface van de Nokia Lumia 930

Als je in het verleden al eens eerder een Windows Phone smartphone hebt gebruikt, dan zal je bij het gebruik van de Nokia Lumia 930 geen ontzettend groot verschil ervaren. Aan de ene kant is dat natuurlijk prettig, aangezien je niet helemaal opnieuw hoeft te wennen aan het besturingssysteem, maar aan de andere kant is het opmerkelijk dat het besturingssysteem in de laatste 4 jaar nauwelijks is veranderd. Af en toe is wat verandering natuurlijk wel prettig.

Dat gezegd hebbende is de upgrade op de Nokia Lumia 930 naar Windows Phone 8.1 wel één van de grootste veranderingen in de laatste vier jaren. Er zitten enkele nieuwe functionaliteiten in verwerkt, waaraan te zien is dat Microsoft de harde concurrentie strijd wil aangaan met iOS en Android. De interface van de Nokia Lumia 930 is gewoon goed. Er valt weinig op aan te merken.

Er zitten een aantal overeenkomsten in Windows Phone 8.1 en de Android interface, waaronder bijvoorbeeld het notificatie gedeelte op de Lumia 930. Deze bevindt zich namelijk op dezelfde plek, bovenin het beeldscherm. Hier vind je snel gemiste gesprekken, e-mails en berichten. De overeenkomsten met Android zijn echter niet storend, aangezien het juist prettig is wanneer je over komt van een Samsung smartphone of HTC smartphone. De synergie zal je als positief ervaren.

De rest van het besturingssysteem van de Lumia 930 is vrijwel hetzelfde als dat we van Nokia gewend waren. Een heldere en levendige interface die makkelijk in gebruik is. Op merkelijk is de betere integratie met Social Media, waardoor het delen van informatie nóg makkelijker wordt.

Linkruil.org

Comments are closed.