Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iphone 5 alternatief? koop een iphone 5 clone

Vele mensen zouden graag een iPhone 5 willen kopen maar vinden hem te duur in de winkel, of men moet vaak een langdurige abonnement er bij afsluiten wat uiteindelijk hoge maand kosten oplevert. Er bestaat een alternatief voor vele smartphones en dat is namelijk een clone er van kopen, werkt even goed en is de helft goedkoper dan het origineel.

Zou bestaat er ook een clone van de Samsung Galaxy S4 en vele andere populaire smartphones, ideaal voor mensen met een kleine budget en toch dat ene dure gadget graag willen hebben en niet de hoofdprijs er voor willen betalen.

Vanaf nu is het ook mogelijk om bijvoorbeeld bij www.smartphonesclones.nl vele kloons te bestellen, zo hebben ze de iPhone 5 clone al voor €230 dat is een goede prijs voor een clone.

Het is zeker wel de moeite waard om zo een overweging te maken, tenslotte is het besparend en u zit nergens ook aan vast.

De functies zijn ook vrijwel bijna helemaal hetzelfde als het origineel, waarom zoveel betalen als het ook echt goedkoper kan?

Neem zeker een kijkje op die site, u zal er zeker wat aan hebben en wie weet u vrienden ook.  dure smartphones zijn vanaf nu namelijk verleden tijd.

 

Linkruil.org

Comments are closed.