Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPhone 5 batterij snel leeg?

Is de batterij van jouw iPhone 5 ook snel leeg? Of valt de iPhone 5 spontaan uit? Dan heb je misschien wel recht op een nieuwe accu vanwege het reparatieprogramma van Apple. Tijdens deze actie vervangt Apple gratis de accu van jouw iPhone 5, indien deze binnen het programma valt op basis van het serienummer.

Reparatieprogramma Apple

Apple heeft al een tijdje een programma lopen waarmee het concern indien van toepassing kosteloos de iPhone batterij zal vervangen voor een nieuw exemplaar. Het aanbod loopt nog tot januari 2016, dus check ook of jij recht hebt op een nieuwe accu! Op basis van het serienummer kan je er achter komen of jouw iPhone ook in aanmerking komt voor een nieuwe batterij/accu. Dit doe je door op de website van Apple het serienummer in te voeren, als jouw iPhone binnen het programma valt kun je hem langsbrengen bij een Apple Store of een serviceprovider.

Zelf jouw iPhone accu vervangen?

Valt jouw iPhone 5 buiten het programma? Maar wil je toch graag de iPhone batterij vervangen? Dan kun je de batterij ook eenvoudig zelf vervangen met een vervangend onderdeel. Via de webshop van Parts-Repair.nl kun je eenvoudig een originele iPhone 5 batterij bestellen, deze nieuwe batterij wordt geleverd inclusief een reparatie-instructievideo!

Linkruil.org

Comments are closed.