Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPhone 5c en 5s: Nu te koop in Nederland

Vanmorgen is de 5C en 5S eindelijk officieel gelanceerd in Nederland. Beide telefoons worden vanaf vandaag beschikbaar gesteld in Nederland. De telefoons zijn vanaf vannacht te koop bij webshops en de online Apple Store. De telecom providers die de telefoons vanaf vannacht in het assortiment hebben zijn o.a. Tele2, KPN, T-Mobile en Vodafone. Om acht uur exact is de Store van Apple vanmorgen geopend. Eergisteren al waren de eerste liefhebbers van de iPhone in de rij aan het wachten bij de deur van de Store van Apple.

De telefoons zijn vanaf vandaag bij de telecom providers ook te koop in combinatie met een abonnement. Bij een abonnement variëren de prijzen van iPhones. De prijzen van de iPhone gaan naar beneden als de maandelijkse prijs duurder wordt. Zo is de 5C gratis bij een abonnement van 54,- per maand.

Prijs van de 5S
De 5S is verkrijgbaar in de kleuren zilver, goud en grijs. De prijs van de 16 GB versie is 699,-, 799,- voor het 32 GB model en 899,- voor het 64 GB model. De 5S beschikt over een nieuwe 64 bit processor, vingerafdrukscanner en een M7-chip.

Prijs van de 5C
De 5C is verkrijgbaar in de kleuren groen, blauw, geel, roze en wit. De prijs van de 16 GB versie is 599,- en 699,- voor het 32 GB model. De 5C vervangt de iPhone 5 dat niet meer te koop zal zijn. Binnenin de 5C lijkt wat dat betreft veel op de iPhone 5. De 5C beschikt over een acht MP camera en 32bit processor.

Linkruil.org

Comments are closed.