Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

iPhone 6 oplader niets veranderd.

De nieuwe iPhone 6 is net op de markt en heeft na vele speculaties dezelfde aansluiting als de iPhone 5 en de iPhone 5S. De iPhone 6 en de iPhone 6 plus zijn voorzien van een lightning aansluiting die een lightning kabel van 8 pins accepteert. Voor de release van de iPhone 6 en de iPhone 6 plus is er veel gespeculeerd door critici, de iPhone 6 zou draadloos op te laden zijn en de iPhone 6 usb kabel zou dubbelzijdig te gebruiken zijn. Hiervan is echter niets van waar en de iPhone 6 oplader is dus gewoon hetzelfde als de iPhone 5 en de iPhone 5S.

De iPhone 6 veilig opladen

Op internet zijn diverse iPhone opladers te bestellen voor een goedkopere prijs als die van Apple. Deze opladers zijn nagenoeg hetzelfde als de iPhone 6 oplader van Apple het enige waar goed opgelet moet worden is dat de iPhone oplader veilig is in gebruik. Dit kunt u checken om te kijken of de oplader voorzien van een CE logo keurmerk, zonder CE keurmerk mag de iPhone 6 oplader eigenlijk niet verkocht worden. Dit gebeurt uiteraard wel veel bij webwinkels die goedkopere iPhone 6 opladers aanbieden. Als een iPhone oplader niet voorzien is van een CE keurmerk is de oplader brandgevaarlijk en dit is uiteraard niet de bedoeling. Veel oplader voor de iPhone 6 hebben een CE logo dat staat voor Chinese export, dit logo lijkt er enorm veel op maar is natuurlijk niet een origineel CE logo. De prijzen van Apple zijn volgens de consument veel te hoog, een iPhone 6 oplader bij Apple kost al gauw 20 – 30 euro en doet eigenlijk precies hetzelfde als een oplader van 6-7 euro. Bekijk dus altijd voor u een goedkope iPhone 6 oplader besteld of deze wel veilig in gebruik is.

 

iPhone 6 oplader

iPhone 6 oplader

De webwinkel van bijvoorbeeld iPhoneladerkopen.nl verkoopt alleen iPhone 6 opladers die CE gekeurd zijn en veilig te verhandelen zijn binnen de EU. Deze iPhone 6 oplader is er al voor €5,95,- deze iPhone 6 oplader is voorzien van een 5V – 1 Ampére aansluiting die te gebruiken is met een iPhone 6 usb kabel. Veilig en voordelig dus.

Linkruil.org

Comments are closed.