Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Metalen Galaxy S5 in aantocht?

Vorige week verscheen er een gerucht waarin te liezen viel dat de Galaxy S5 in januari in product zou gaan, met een officiële lancering in maart of april 2014. Hetzelfde gerucht bevatte ook het nieuws dat er twee verschillende Galaxy S5 varianten zullen worden uitgebracht: één met een metalen ontwerp en gebogen scherm, terwijl de andere variant uit het gebruikelijk plastic zou zijn gemaakt.

Galaxy S5

We hebben de geruchten over een metalen Samsung behuizing al verschillende keren voorbij zien. De Galaxy S4 zou gemaakt worden uit metaal en dit gebeurd niet. De Galaxy Note 3 zou worden uitgebracht in een metalen versie en ook dit gerucht bleek niet te kloppen. Dus waarom moeten we het laatste gerucht wel geloven? Het antwoord is dat we dit simpelweg niet moeten doen en dat alles tot op heden niks meer is dan speculatie. De geruchten over een metalen behuizing voor de Galaxy S5 zullen nog wel even aanhouden, in ieder geval tot de daadwerkelijk aankondiging.

Volgens de Japanse publicatie EMSOnes heeft Samsung niet alleen plannen om met een metalen behuizing te komen, maar zijn de leveranciers voor de behuizing al gecontracteerd. Het Taiwanese bedrijf Catcher Technologies zou voor het merendeel van de behuizingen verantwoordelijk zijn, er is in ieder geval ervaring, want het bedrijf maakt ook de behuizing van de iPad.

Catcher zou in totaal ergens tussen de 10 en 30 miljoen Galaxy S5 behuizingen gaan produceren, en de eerste levering naar Samsung zal later deze maand al moeten plaats vinden. Het Chinese BYD en het Taiwenese Jo Teng zouden verantwoordelijk zijn voor de overige orders.

Het is belangrijk om te weten dat Samsung en de leveranciers niks hebben bevestigd. Zelfs als het gerucht waar blijkt te zijn is er een mogelijkheid dat deze Galaxy S5 variant een limited edition is die alleen in bepaalde regio’s is te verkrijgen.

Een Galaxy S5 kopen met een metalen of plastic behuizing? Ik denk dat de keuze makkelijk is gemaakt.

Linkruil.org

Comments are closed.