Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nexus 5 kopen vanaf december weer mogelijk

De Nexus 5 is niet alleen in Nederland volledig uitverkocht, maar ook de landen met een Google Play Store kampen met hetzelfde probleem. In het merendeel van de landen waar de Nexus 5 werd gelanceerd was het toestel binnen enkele uren direct uitverkocht. Volgens LG zal de Nexus 5 in Nederland pas weer vanaf 9 december leverbaar zijn, hoewel het nog maar valt te bezien hoe de voorraad er op dat moment uit zal zien.

Het is onduidelijk of Google niet goed heeft ingeschat hoe groot de populariteit zou zijn of zou het toch mogelijk liggen aan LG, net zoals er vorig jaar problemen waren met de productie van de Nexus 5. Een Nexus 5 kopen zal pas vanaf 9 december weer mogelijk zijn.

Dat de Nexus 5 zo populair is verrast ons overigens niks wanneer we kijken naar de spectaculaire prijs en functies.

Nexus 5 Kopen

Android KitKat: In het begin was er alleen Android, Google’s mobiele besturingssysteem, dat de manier veranderde waarop wij met onze mobieltjes omgingen. Het was snel, soepel en sexy. De opvolger was Android Ice Cream Sandwich (ICS), gevolgd door Android Jelly Bean, een veel sneller en beter besturingssysteem. Android 4.4 KitKat is Google’s laatste revisie met betere functies en ook zijn de prestaties toegenomen.

Quad-core processor: Met de Qualcomm Snapdragon 800 processor is de Nexus 5 simpelweg één van de beste Android apparaten op de markt met indrukwekkende prestaties en specificaties. De processor wordt ondersteunt door 2GB aan werkgeheugen. Je hoeft je bij een Nexus 5 kopen dus niet druk te maken over de prestaties van het toestel.

Scherm: De Nexus 5 beschikt over een 4,95-inch IPS scherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een pixeldichtheid van 445 pixels per inch. Het scherm wordt beschermt door het Gorilla Glass 3 van Corning dat licht, dun en krasvrij is.

Prijs: Met een adviesprijs van 399 euro is de Nexus 5 één van de meest aantrekkelijk geprijsde toestellen op de markt. Een Galaxy Note 3 met vergelijkbare specificaties kost bijvoorbeeld bijna het dubbel, net zoals een iPhone. Een Nexus 5 kopen is zonder twijfel één van de beste keuzes die je kan maken.

Linkruil.org

Comments are closed.