Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwe telefoon in de Galaxy Note-lijn

Naar verluidt komt Samsung binnenkort met alweer een nieuwe telefoon in de Galaxy lijn, ditmaal een Note. Dit is geen normale smartphone. Wat namelijk meteen zal opvallen, is zijn grote scherm. De nieuwe Samsung Galaxy Note 3 is nog niet officieel aangekondigd, dus er is nog niet met zekerheid te zeggen wat de Note 3 allemaal met zich meebrengt. Wel zijn enkele dingen zo goed als zeker, en dat is ook altijd leuk om te weten.

Zo wordt er gespeculeerd over een scherm van 5,68 inch. Dat is hiermee ietsjes groter dan het 5,5 inch scherm van de voorganger, de Galaxy Note 2. Heel veel groter moet ook niet worden lijkt me, anders kan je net zo goed een tablet gaan aanschaffen, toch? Verder wordt er gemeld dat de Galaxy Note 3 een Qualcomm Snapdragon processor krijgt. 2 verschillende varianten hiervan zijn beschikbaar, dit omdat Samsung zelf niet alle chips kan produceren. Daarnaast wordt er nog gesproken over een geheugen van 3 GB of van 4 GB, die is nog niet helemaal zeker. Wat wel bijna zeker is, is dat het een batterij van 3.450 mAh krijgt, zodat de phablet het nog langer uit zal houden.

Qua prijzen wordt er gezegd dat het richting de 700 euro gaat, en dat is een hoop. Om de prijs wat te drukken, is het aanbevolen om een Samsung Galaxy Note 3 met abonnement te nemen. Hierbij zal je de telefoon tegen een gereduceerd tarief krijgen (of zelfs gratis) en daarnaast nog gebruik kunnen maken van een aantal sms’jes, belminuten of MB’s. Elke maand weer opnieuw 🙂 Lijkt me een beter idee

De Galaxy Note 3 wordt waarschijnlijk op 4 september geshowd aan het publiek, tijdens de IFA gadgetbeurs in Berlijn.

Linkruil.org

Comments are closed.