Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Nieuwste speeltje van Apple, de goedkope 5C

Volgende maand, op de 10e van September is het waarschijnlijk zover, eindelijk worden de vernieuwde versies van de iPhone 5 gepresenteerd. Deze keer 2 opvolgers, de dure 5S met de vingerafdrukscan als innovatie maar vandaag hebben wij het vooral over de 5C. Tijdens het Apple event worden de mobieltjes gepresenteerd en een aantal weken erna al in Nederland verkrijgbaar is de verwachting.

Zoals alles er nu uit ziet wordt de 5c een goedkope nieuwe iPhone die voor ongeveer de helft van het geld van een nieuwe 5S op de markt komt. Nieuw maar toch ook niet zijn de verschillende kleuren dit toestel, 5 of 6 worden het erg. Dit zagen we eerder bij de iPod maar vroeger ook de bij Mac. Je kiest dus nu voor wit of een van de andere hippe kleurtjes. Deze kleurtjes zijn vooral te vinden aan de achterzijde, deze is van kunststof en niet van aluminium en glas zoals de andere modellen zijn.

Iets veiliger als je de telefoon per ongeluk laat vallen, bij de 5 komen er dan snel barsten in die je voor veel geld moet laten repareren. Kunststof zal niet  zo snel barsten want Apple maakt dit van erg hoge kwaliteit, eigenlijk zoals we het gewend zijn van de Amerikaanse fabrikant van hebbedingetjes.

Mocht je apple’s telefoons altijd te duur gevonden hebben is deze nieuwe 5c misschien de optie voor je. Ze komen qua prijs in de buurt van de telefoons van samsung en htc.

Linkruil.org

Comments are closed.