Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Onbeperkt mobiel abonnementen worden steeds populairder

Door de komt van internet op mobiele telefoons is er ook veel veranderd op het gebied van de bijbehorende mobiele abonnementen. Een aantal jaren geleden waren de mobiele momenten erg simpel. Er kon worden gekozen voor een beperkt aantal abonnementen met allemaal verschillende hoogtes aan belminuten. Per provider kon erg gekozen worden een 3 tot 5 verschillende varianten. Wanneer de consument over het abonnement heengaat zal er fors bij betaald moeten worden. Dit tijdperk heeft behoorlijk lang geduurd. Na de dit tijdperk kwam het tijdperk van het mobiele internet. De providers kwamen met allemaal nieuwe mobiele abonnementen. Naast een aantal belminuten kon men ook kiezen voor een aantal MB’s waarmee men gebruik kon maken van mobiel internet. Door de komst van mobiel internet kwam er ook weer meer verschillende varianten mobiel abonnement. In de huidige situatie is het aantal mobiele abonnementen nog verder uitgebreid. De belangrijkste reden hiervoor zijn de mobiele onbeperkte abonnementen.

Verschillende onbeperkte abonnementen

Het woord “onbeperkt” in combinatie mobiel abonnement zegt eigenlijk al wat het in houd. Er kan onbeperkt ergens gebruik van worden gemaakt. Er zijn drie opties waar onbeperkt gebruik van kan worden gemaakt. Dit zijn sms, internet of onbeperkt bellen. De meeste gekozen onbeperkte abonnement is die et met internet. Er kan met deze abonnementsvorm de hele maand zoveel mogelijk gebruik gemaakt worden van mobiel internet. Een andere vorm is van het onbeperkt bellen. Hiermee kan men de gehele maand net zoveel bellen als mijn wilt.

Wie bied deze abonnementen aan?

Er zijn aan aantal grote telecom bedrijven in Nederland die deze verschillende abonnementsvormen aanbieden. Zo bieden KPN en T-Mobile deze twee mobiele abonnementsvormen aan. De marktleider op het gebied van de verkoop van onbeperkt mobiele abonnementen is Robin Mobile. Dit redelijk nieuwe bedrijf bied alleen maar abonnementen aan waarbij men ergens onbeperkt gebruik van kan maken. De abonnementen die Robin Mobile aanbied zijn dan wel wat duurder maar er hoeven nooit kosten gemaakt worden voor het bellen buiten de bundel! Binnenkort zal de nieuwe huawei ascend p7(kijk op www.huaweiascendp7.com voor meer informatie) worden aangekondigd. Naar verluid zal deze telefoon alleen aangeboden worden met een onbeperkt bellen of internet abonnement!

Linkruil.org

Comments are closed.