Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Online je oude telefoon verkopen

Ken jij het probleem dat je elke weer een nieuwe telefoon krijg en je niet weet wat je met je oude telefoon aan moet? Meestal leg je ze dan gewoon weg en doe je er uiteindelijk helemaal niks meer mee. Dat is echt zonde, vooral als je weet dat er een website is waarmee je geld kunt verdienen door je oude telefoon te verkopen. Zelfs als je telefoon niet meer werkt kun je er nog geld voor krijgen!

Op http://www.recycletronics.nl/ staan bijna lle telefoon modellen. Zoek je eigen uit en verkoop hem direct via de site. Ook als je een telefoon hebt die het niet meer werkt dus die je normaal weg zou gooien kun je hier nog geld mee verdienen! Dus hoe je telefoon er ook uit ziet, welk type het ook mag zijn, via Recycletronics kun je elke telefoon verkopen!

Je telefoon word daar getest. Als hij nog werkt word hij hergebruikt door mensen in Afrika, Azie en Europa. Als je telefoon niet meer werkt word hij uit elkaar gehaald om alle nog bruikbare onderdelen eruit te halen! Zo worden de onderdelen die nog wel werken opnieuw gebruikt. Jij krijgt er dus geld voor maar buiten geld is het ook nog erg goed voor het milieu!

Het verkopen van je telefoon is volledig gratis en gaat super snel. Zoek op de site je telefoon model en voer het formulier in (of hij het nog doet of niet, waar je woont, ed). Stuur de telefoon op naar hun adres en jij krijgt het geld snel gestort op je rekening! Makkelijker en goedkoper kan het niet! Op die website weet je altijd zeker dat je genoeg voor je telefoon krijgt en wat hij waard is.

Ga dus snel naar http://www.recycletronics.nl/ en verkoop vandaag nog je telefoon. Vertel het door aan al je vrienden en familie en wees goed voor het milieu! Vanaf nu spaar je de telefoons niet meer op maar verkoop je ze!

Linkruil.org

Comments are closed.