Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Pingen met je Blackberry

Ping toevoegen op je Blackberry, hoe gaat dat? Gelukkig is het best eenvoudig, maar je moet wel weten hoe je het kunt activeren. In dit artikel zullen wij bekijken wat pingen eigenlijk is, want als je dat niet weet is het wel handig om even te lezen wat je ermee kunt. Daarna zullen wij toelichten hoe je erachter kunt komen hoe je met je Blackberry kunt pingen.

Wat is pingen?

Pingen is een hele handig applicatie die op elke Blackberry te vinden is. Je kunt met ping berichten versturen van de ene naar de andere gebruiker. Gelukkig is deze applicatie volledig gratis. Naast berichten kun je ook foto’s of video’s meesturen. Erg leuk om op die manier te communiceren dus. Misschien ken je Whatsapp wel, daarmee is pingen vergelijkbaar.

Hoe activeren?

Pingen is standaard al voor geïnstalleerd op je Blackberry. Je hoeft het alleen nog maar te activeren? Hoe kun je gratis pingen? Gelukkig is pingen gratis, maar natuurlijk moet je wel rekening houden met je dataverbruik. Berichten versturen kost namelijk data. Het kan zijn dat je provider hier kosten voor in rekening brengt. Als je in het buitenland bent kan het allemaal nog veel duurder zijn, zoek dat dus goed uit voordat je gaat pingen!

Linkruil.org

Comments are closed.