Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

RJ45 | Het internet direct van de kabel op jouw laptop of PC

Nu iedereen gedwongen is om thuis te werken, geeft het internet nog al eens wat kuren. Hele gezinnen werken thuis of moeten thuis online school volgen. Het internet wordt hierdoor zwaar op de proef gesteld en moet verdeeld worden onder alle verschillende gezinsleden. De meeste huishoudens hebben hier een te kleine bandbreedte voor, wat ervoor zorgt dat bij verschillende laptops het internet eruit schiet. Dit is natuurlijk ontzettend vervelend en kan vervelende gevolgen hebben voor de werkzaamheden. Om iedereen goed te kunnen laten werken, is het belangrijk dat het internet goed werkt. Er kan bijvoorbeeld een RJ45 aangeschaft kunnen worden, waardoor verschillende apparatuur direct op het internet aangesloten kan worden.

 

Wat is een RJ45?

Een RJ45 is een internetaansluiting. Met behulp van deze aansluiting kunnen laptops of PCs direct verbonden kunnen worden aan het internet. Hierdoor zijn er geen externe factoren of andere partijen die invloed hebben op de verbinding. Het internet zal direct van de connector naar de PC of laptop gaan, waardoor het internet continu van goede en snelle kwaliteit is. Zeker tijdens belangrijke meetings of afspraken kan het interessant zijn om deze kabel te gebruiken, omdat je hierdoor meer verzekerd bent van een sterke verbinding. Er zijn verschillende voordelen verbonden aan de kabel. Allereerst ontstaat er een zeer snelle verbinding. Je kunt dus genieten van snelwerkend internet zonder dat deze continu moet laden. Daarnaast is het internet ook nog eens erg stabiel. Er zijn geen externe partijen die ervoor zorgen dat het internet bijvoorbeeld gehinderd wordt, waardoor het niet vast kan lopen.

 

Installatie van de kabel

Het is erg makkelijk om een RJ45 aan te sluiten. Als je de kabel ontvangen hebt, sluit je deze direct aan op de connector. De andere kant van de kabel sluit je aan op je PC of laptop. Hierdoor kun je dus meteen genieten van het internet, en kun je aan de slag met werk, zonder angst te hebben dat dit internet vastloopt.

Linkruil.org

Comments are closed.