Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Samsung Galaxy K Zoom, een introductie

We weten inmiddels allemaal dat de smartphone de grootste vijand is van de digitale camera, aangezien de verkopen van de digitale camera zwaar onder druk ligt. Samsung gooit daar nog een schepje bovenop door een van een smartphone een digitale te camera, of andersom? Feit is dat met de komst van de Samsung Galaxy K Zoom, een digitale camera zwaar overbodig wordt.

Het Zuid-Koreaanse bedrijf Samsung is nooit bang om te experimenteren met formaat, specificaties en features in haar toestellen. Nu hebben ze een vervolg gegeven aan de Samsung S4 Zoom, met de Samsung Galaxy K Zoom. Het toestel kenmerkt zich door de kwaliteits-camera welke is geïntegreerd in een mobiele telefoon. Speciaal voor de echte fotofanaten onder ons.

Het idee achter deze camera-smartphone, is om het beste van beide werelden te kunnen bieden. In de praktijk zijn er echter een aantal compromissen te bespeuren, op beide vlakken.

De technologie in de camera is niet ontzettend geavanceerd en de specificaties van het toestel zijn wat minder dan die van de Samsung Galaxy S5. Daarnaast is het toestel dikker en groter door de integratie van de camera met optische zoom.

Op het gebied van specificaties bevindt het toestel zich ergens tussen de Galaxy S4 Zoom en de Galaxy S5, wat het een prima toestel maakt. De Galaxy K Zoom beschikt over 8GB aan opslaggeheugen, welke eenvoudig uitgebreid kan worden met een microSD kaartje. Meer specificaties van de Galaxy K Zoom vind je hier.

Linkruil.org

Comments are closed.